Gæsteroere

Gæsteroere er altid velkomne i Hellerup Roklub.

Daglige ture med Hellerup roklub

Hvis du er roer i anden klub og har lyst til at se og opleve vores farvand, så kom og ro med til vores fællesroninger mandag kl. 17.50, tirsdag kl. 16.50 eller onsdag kl. 17.50. Der vil også være gode muligheder, hvis du kommer kl. 8.50 alle dage mandag -fredag. 

Lån af både eller klubhus

Er I på vej rundt om Sjælland? eller har I blot lyst til at komme forbi vores klub og nyde en én eller flere dagstur(e) fra HR, er I - som roere fra andre roklubber – også meget velkomne.  

Vi har et dejligt rofarvand med masser af forskellige aktiviteter med sejlere, surfere, paddle-boards, kite, havsvømmere osv., så det er sjældent kedeligt. Og så har vi gode endagsture til Københavns havn, Middelgrunden, Flakfortet og Saltholm eller nordpå til Vedbæk, Rungsted, Nivå eller Helsingør.  

Der er mulighed for at låne en eller flere af klubbens både (50 kr. pr. sæde) pr døgn. Det er et krav, at din roklub hører under Dansk Forening for Rosport (DFfR) og, at der er en langtursstyrmand i hver båd. Udlån i forbindelse med SPP er gratis og kræver ikke langtursstyrmænd.

Vi har ikke decideret overnatningsmuligheder i klubben, men kommer I med underlag mv, finder vi en plads til jer og I kan benytte klubhus, badefaciliteter samt køkken. Overnatning koster ligeledes 50 kr. pr. person. Betaling for både og/el. overnatning kan ske med mobilepay på 483105 (vores køkkenkasse) med angivelse af navn og roklub. Og så er I naturligvis velkomne til at lave jer en kop kaffe.  

Skriv eller ring til Lisbeth på:

lisbethgraengehansen@gmail.com
mobil: 3016 1097

..