Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Alle priser på disse sider er opgivet excl. moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk- og tastefejl.

ABONNEMENTSVILKÅR
Det er en forudsætning for medlemskabet af Hellerup Roklub, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Hellerup Roklub og Nets.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at Hellerup Roklub fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Hellerup Roklub.

Beløbet du skal betale for medlemskabet af Hellerup Roklub trækkes automatisk via dit betalingskort.

Du vil senest 14 dage inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig, hvor meget du skal betale. Du vil få mulighed for at stoppe betalingen, hvis du ikke ønsker at forlænge dit abonnement.

Hellerup Roklub benytter Dibs, som er godkendt af Nets til betalingsløsning.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Hellerup Roklub, men hos Dibs.
Kvittering for betaling sendes pr e-mail. Når du tilmelder dig, accepterer du vores vilkår, og du stopper medlemskabet ved at kontakte klubben.
Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Hellerup Roklub påmindelse pr. e-mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort. Det gør du ved at logge ind på www.hellerup-roklub.dk, klikke på "Betalingskort".

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på www.hellerup-roklub.dk som beskrevet ovenfor.

KVITTERING
Medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemskab
Ønsker du ikke længere medlemskab af Hellerup Roklub, skal du sende en e-mail til ”kontingent@hellerup-roklub.dk” med emne "Udmeldelse" og dine data og evt. begrundelse. Der vil ifb. med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse ikke længere modtage opkrævninger fra klubben.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret, og der refunderes ikke penge efter tilmelding. Dog kan der i tilfælde af længerevarende sygdom gøres undtagelser i form af godskrevet kontingent til næste sæson.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

MEDLEMMETS ANSVAR
Hellerup Roklub forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling,og hvis der sker mislighold af klubbens ejendom eller foreningssystemet. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved evt. spærring.