Gymnastik & yoga

Gymnastik i Hal 3:

• Mandag kl. 19.00-20.00
    Med Eva og Maiken, som deles om man- og torsdag, som det nu passer bedst. Velkommen!
  • Onsdag kl. 18.00-19.00
    En enstående mulighed for at få rørt ALLE muskler, også når vi trækker på - smilebåndet. Du bliver en stærkere roer via gymnastikken. Til Malling&Pedersens gymnafit kan alle være med - som i alle. Tag et liggeunderlag under armen.
  • Torsdag kl. 16.00-17.00

Mød blot op i Hal 3 i sejlklubben - nøglebrikken fra HR virker også der.
Omklædning og bad foregår i HR.

Gymnastikentusiaster - nye eller gamle: Her er gode tilbud til dem, der godt ved, at roning kun benytter 86% af vores mange muskler. Roning er sundt og sjovt, men skal suppleres med andre aktiviteter, hvis man virkelig vil komme eller holde sig i form.

Yoga på 1. sal

Liv har igen i foråret lyst til at lave yoga med os. Vi åbner forårets nye hold for i alt 18 personer. De, der har deltaget på efterårets hold, bliver inviteret først. Har du deltaget i efterårets yoga har du indtil d. 13. januar til at tilmelde dig forårets hold. Herefter udbyder vi evt. resterende pladser åbent i klubben. Yogaen bliver som sidste år tilpasset os og kommer til at bringe os igennem et udviklingsforløb i løbet af de 10 gange. Det bliver igen tirsdage kl. 18.15 – 20.15 på 1. salen. Vi laver yoga 1,5 timer (18.30-20.00) og bruger resten af tiden til at forberede rummet og sætte på plads efterfølgende.

Yoga bliver i 2016 på følgende datoer:

• og 26. januar
  • 9. 16. og 23. februar
  • 15. og 22. marts

Der er 18 pladser på holdet. Prisen pr. deltager for disse 10 yogagange bliver 506,25 kr. Holdet bliver kun oprettet, hvis alle 18 pladser bliver fyldt. Du får tilbagebetalt din betaling, hvis holdet ikke oprettes. Medbring selv yogamåtte og et tæppe.

Når du tilmelder dig yoga her på holdsport tilmelder du dig og betaler automatisk 506,25 kr. for hele forløbet. Da vi har aftalt et samlet forløb med Liv, kan din plads ved evt. fravær ikke overdrages til andre. Du får heller ikke refunderet din betaling ved fravær.

Lone Dawe (yogaarrangør)