Gymnastik & yoga, Hal 3

Gymnastik i Hal 3:

• Mandag kl. 19.00-20.00
    Med Eva og Maiken, som deles om man- og torsdag, som det nu passer bedst. Velkommen!
  • Onsdag kl. 18.00-19.00
    En enstående mulighed for at få rørt ALLE muskler, også når vi trækker på - smilebåndet. Du bliver en stærkere roer via gymnastikken. Til Malling&Pedersens gymnafit kan alle være med - som i alle. Tag et liggeunderlag under armen.
  • Torsdag kl. 16.00-17.00

Mød blot op i Hal 3 i sejlklubben - nøglebrikken fra HR virker også der.
Omklædning og bad foregår i HR.

Gymnastikentusiaster - nye eller gamle: Her er gode tilbud til dem, der godt ved, at roning kun benytter 86% af vores mange muskler. Roning er sundt og sjovt, men skal suppleres med andre aktiviteter, hvis man virkelig vil komme eller holde sig i form.

Oversigt over aktiviteter i Hal 3 kan hentes her.

Yoga på 1. sal

I år vil Gull-Maja, Livs søster, lave yoga med os i et tilpasset udviklingsforløb over 9 gange. Yoga styrker kroppen, balancen og kropsbevidstheden og dermed din roning.

Det bliver 9 tirsdage fra kl. 18.15 - 20.15 fra og med den 24. oktober til og med den 19. december. Yoga foregår på 1. salen og varer 1½ time pr. gang.

Vi bruger resten af tiden til at forberede rummet og efterfølgende at sætte på plads. Medbring egen yogamåtte og et tæppe.

Der er 16 pladser på holdet, der fordeles efter først til mølle-princippet. Prisen pr. deltager for de 9 gange er i alt 506,25. Holdet oprettes kun, såfremt alle 16 pladser fyldes op og er betalt inden den 21. oktober kl. 15.00. Du får tilbagebetalt beløbet, såfremt holdet mod forventning ikke oprettes.

Da vi har aftalt et samlet forløb med Gull-Maja, kan din plads ved evt. fravær ikke overdrages til andre. Du får heller ikke refunderet din betaling ved fravær.
Elise Høj (yogaarrangør)

Badminton i hal 3:

Der er mulighed for badminton i de tider, som klubben har i hal 3. HR's tider i Hal 3 kan hentes her.